Teekauppiaan Vihreä Hedelmäpommi (Teekauppa Veiström)

IMG_20180818_140733

Teekauppiaan Vihreä Hedelmäpommi -luomutee on kuulunut teekaappiini jo pitkään, mutten ole ehtinyt kirjoittaa siitä, koska olen aina juonut sen niin nopeasti pois. Eilen hain Teekauppa Veiströmistä uuden pakkauksen, joten nyt kirjaan teetunnelmat muistiin äkkiä ennen kuin olen juonut tämänkin tyhjäksi.

Vihreä tee on maustettu päärynällä, appelsiinilla, tangeriinilla ja sitruunalla. Estetiikan vuoksi mukana on myös auringonkukan terälehtiä. Teenlehtien tuoksu on vahvan hedelmäinen ja raikas.

Valmis tee (haudutettuna 2 minuuttia 80-asteiseen veteen) on voimakkaan keltavihreää ja tuoksuu sitruksiselta. Maku on oikeasti hedelmäinen: siitä erottaa heti päärynän ja sitruunan, ja muita hedelmiä löytyy, kun teetä pysähtyy maistelemaan. Olen joskus testannut teestä toistakin haudutusta, mutta siitä tuli liian yksiulotteista omaan makuuni (siinä maistui voimakkaasti vain sitruuna).

Olen ihastunut tämän teen helppouteen. Hedelmäpommi on aina hyvää. Kun tekee mieli jotakin virkistävää ja hedelmäistä, tämä toimii. Vaikka Hedelmäpommi on minulle tunnelmaltaan keväinen tee, ei varmasti tuota mitään tuskaa juoda tätä myös vuoden pimeinä kuukausina.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s