Pressopannu (Ramin konditoria)

17121713_10212439413800817_1044071354_o

Mikkeliläisessä Ramin konditoriassa törmäsin tuttuun ongelmaan: tee tarjoillaan pannussa, jossa se hautuu piloille. Pressopannuja teekäytössä tapaa usein kahviloissa – joskus jopa puolen litran pannuja. Tämänpäiväinen pannu oli sentään vain puolentoista kupillisen kokoinen.

Pressopannun ongelma on se, että teenlehtiä ei saa pannusta pois. Tee jatkaa hautumistaan pannussa koko sen ajan, joka menee ensimmäisen kupillisen juomiseen. Toinen kupillinen onkin sitten karvasta, parkkihapon makuista ja jää juomatta. Jos siis tilaa puolen litran pannullisen teetä, ja saa siitä yhden juomakelpoisen kupillisen, tulee melko pettynyt olo.

Karvas maku tulee terveellisisrä antioksidanteista. Tällä tiedolla voi itseään lohduttaa, kun kulauttelee karvasta juomaa väkisin.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s