Päärynä Sen Cha (Forsman)

img_20170223_163351

Sain toisena päivänä peräkkäin teetä lahjaksi! Tällä kertaa kotiini saapui Päärynä Sen Chaa, Forsmanin vihreää päärynäteetä, joka on kaiken lisäksi luomua.

Olin lahjasta oikein iloinen, koska muistelin tykänneeni tästä teestä kovastikin, kun olen sitä viimeksi juonut. Teessä on mausteena luontaista päärynäöljyä ja jasmiininkukan nuppuja. img_20170223_163412

Haudustusohje pussissa on 2-5 minuuttia, josta olen testannut nyt sekä kahta että kolmea minuuttia. Kolmen minuutin haudutusaika on selvästi parempi, päärynän maku tulee selvemmin esiin. (Viittä minuuttia en ole uskaltanut vihreää teetä koskaan hauduttaa. Ehkä pitäisi joskus kokeilla sitäkin.)

Ja kyllähän minä tästä teestä pidän! Päärynä on sopivan kevyt mauste, ja teestä tulee raikas olo. Tämä on sellaista päivittäin juotavaa teetä, joka menee helposti missä tahansa tilanteessa.

Toiseen haudutukseen tuo päärynäöljy ei oikein riitä. Tuloksena on kyllä ihan kyvä kupillinen vihreää teetä, mutta päärynän aromia siitä saa hakea. Mutta sekään ei niin haittaa – joskus on kiva hauduttaa yhtä teetä kerran ja vaihtaa sitten toiseen. Aina ei tarvitse sitoutua koko päiväksi samaan teelaatuun.

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Päärynä Sen Cha (Forsman)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s