Gracia Blend Green (Tea Shop of East West Company)

sam_5595

Sain vuosi sitten tuliaiseksi Espanjasta suuren paketillisen Tea Shop of East West Companyn teetä. Pussissa on jouluntoivotuksia, joten olen kutsunut teetä espanjalaiseksi jouluteeksi. Sitä se ei kuitenkaan taida olla, mitä nyt vain on satuttu pakkaamaan tee joulun aikaan sellaiseen pussiin. Nimeltään tee on Gracia Blend.

Teepaketissa ei kerrota, mitä tee sisältää. Se on maustettua vihreää teetä, jossa on kukanterälehtiä ja hedelmänpalasia. Nyt ymmärsin vilkaista teekaupan sivuilta: mausteiksi luetellaan vanilja, appelsiininkuori ja erilaiset kukan terälehdet.sam_5593

Maku on makea, miedon hedelmäinen (ei mitään esanssista hedelmänmakua, onneksi). Vihreä teekin on laadukasta, eikä sen makua yritetä suotta peittää liian tujuilla mausteilla.

Olen juonut teetä sellaisena perusteenä (kun tekee mieli ihan geneerisesti teetä) tammikuusta asti. Kesällä tästä tuli upeaa jääteetä (haudutin pannussa jääkaapissa muutaman tunnin). Hieman makea tee sopii myös vaikka herkkujen seuraksi – keksien maku ei peitä teen makua, koska se ei ole mikään herkkähipiäinen oolong.

Toisella haudutuksella teessä on jäljellä lähinnä vaniljan maku. Yleensä hauduttelenkin sitä vain kerran (näin toimin useimpien maustettujen teiden kanssa).

Tee uhkaa loppua ennen joulua. Olen vuodessa juonut sitä litroittain, joten täytyy myöntää, että eroahdistus on melkoinen (tuolta linkin takaa nettikaupastahan sitä voi toki tilata lisää, jos eroaminen käy mahdottomaksi). Toisaalta odotan mielenkiinnolla mikä on se seuraava arjen perustee!

sam_5596

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s